De beste sportsbloggene akkurat nå

Det er flere sportsblogger som er svært populære og som følges av mange. For noen år tilbake hadde alle de store idrettsstjernene en blogg som man kunne lese for å få et innblikk i deres hverdag, og det var et utall store bloggere som skrev om idrett og sport generelt. Nå har sosiale medier tatt litt over denne blogg-hverdagen, men det er fremdeles noen gode og populære sportsblogger igjen akkurat nå:

Bloggen til Aksel Lund Svindal: Han er en av Norges absolutt beste alpinister og en stor profil. På hjemmesiden sin har han en blogg-seksjon hvor han skriver et innlegg på engelsk rundt én gang i måneden som en oppdatering til følgerne. Han forteller blant annet om sine skader og opptrening etter skader, og forteller om hva han har gjort på trening. Bloggen brukes som et supplement til Instagram-kontoen, hvor han legger ut bilder relativt ofte med en beskrivende bildetekst – nesten som en mini-blogg.

Amerikanske Barstool Sports: Denne sportsbloggen har fått svært mye oppmerksomhet fordi den er svært satirisk og grunnleggeren David Portnoy er kjent for å være kontroversiell. Likevel har bloggen mange besøkere hver dag, og man kan finne podcaster, videoer, nyheter og spennende intervjuer på nettsiden.

Treningsbloggen Treningsfrue: Vi lever i et samfunn hvor de aller fleste er opptatt av å være aktive og ta vare på seg selv og kroppen sin. Derfor har treningsblogger opplevd en enorm vekst de siste årene. Den største og mest populære treningsbloggen i Norge i øyeblikket, er Treningsfrue Camilla Andersen. Hun skriver om trening, mat og livet sitt på bloggen.

spacer