Økonomi-blogg

Blogger om økonomi kan gi deg mange nyttige tips, enten du driver eget foretak eller bare er en vanlig arbeidstaker. Økonomi er noe som bør oppta alle, ettersom vi alle tjener og bruker penger.

Finn gode blogger

Skal du lese en økonomiblogg, lønner det seg å velge en norsk blogg, som er kjent med det norske markedet. Engelskspråklige blogger kan gi et interessant innblikk i verdensøkonomien, men for den vanlige forbruker, er det den norske økonomien som er viktig. Du kan finne anbefalte blogger hos Finanssans. Finansblogger kan handle om alt mulig, fra personlig økonomi til aksjemarkedet, men på den utvalgte listen finner du sikkert en blogg som fenger. Blogger kan også handle om lån, og de kan kanskje hjelpe deg å finne det optimale hurtiglånet. Er du ung og nyutdannet, trenger du kanskje først og fremst hjelp til å sette opp et godt budsjett og holde styr på privatøkonomien. Da kan den praktisk rettede nettsiden Økonomiguiden være stedet for deg.

Blogger for alle

Selvsagt finnes det også økonomiblogger som retter seg mot entreprenører og selvstendig næringsdrivende, blogger om aksjer og fond og lignende. Hvis foretaket ditt blir påvirket av det internasjonale markedet, lønner det seg kanskje også å lese utenlandske økonomiblogger. Du finner her en liste over gode engelskspråklige økonomiblogger. Les også gjerne økonomibloggene til store nettaviser som The Guardian. Kort sagt, hvilke blogger du bør lese, avhenger av hvilket marked som er viktig for deg.

Skriv din egen blogg

Hvis du er erfaren, kan du også skrive en egen økonomiblogg. Da må du selvsagt holde deg oppdatert om det som skjer i markedet, men det er mange økonomisider hos de store nettavisene, så det er ikke noe problem å finne den informasjonen du søker. Bare husk at en økonomiblogg må oppdateres ofte for å være relevant.

spacer