Vårens motenyheter

De aller fleste motebutikkene på markedet har nå lansert sine vårkolleksjoner. Det er mye spennende i vårens trender, både nyheter som man ikke har sett i motebildet tidligere, og store flashbacks tilbake til en svunnen tid. Denne våren er det sukkertøy-farger, flagrende materialer og skinn som gjelder.

Vi begynner å nærme oss lysere og varmere tider. Da er det på tide å bytte ut den tykke boblejakken og ta frem den klassiske denimjakken. Ifølge KK er vårens største nøkkelord for kvinnemoten bohem, minimalistisk eller rocka. Disse svært ulike stilene er vårens største trender, og er noe vi vil se mye av i butikkene fremover. Man skal bruke lyse naturfarger, gjerne kombinert med skinn, lin og pastellfarger. Fotside kjoler og sarte blonder er en utvidelse av brudekjoletrender og gjør at man får en svært romantisk stil. I tillegg er denim stort i år, i alle mulige nyanser av blått. Andre trender som er store er for eksempel blomstrete mønster og skinnende materialer, som for eksempel bukser og kjoler i metalliske, skinnende farger som gull, sølv og bronse. Alt dette vil du kunne finne om kort tid i nettbutikker som Zalando og Nelly.

La oss ikke glemme mannen. Det er mange, flotte moter for menn i år også. Det er flere trender som går igjen, ifølge The Trend Spotter. Da kan vi liste opp for eksempel mørke bombejakker, snekkerbukser, femtitallsskjorter i spenstige materialer og korte shorts som man bør ha i klesskapet i vår. I tillegg til dette er den preppy moten trendy, og det gjelder særlig å bruke stilige slips, sløyfer og annet spennende tilbehør. Dette er enkelt å finne i nettbutikker som for eksempel Neckwear, som har spesialisert seg på herretilbehør av høy kvalitet.

spacer