Nye batterier til laptopen

I dag er laptopen et uunnværlig arbeidsverktøy for mange. Spesielt hvis du er på farten er det upraktisk dersom batterikapasiteten begynner å bli dårlig. Ved å bytte batteri istedenfor å kjøpe helt ny laptop, sparer du både penger og miljøet.

Hvorfor blir batteriet utslitt

Den vanligste batteritypen i en laptop er litiumbatterier. De varer lenge og tåler mye, men det er enkelte ting du bær være bevisst på for å få batteriet til å vare lengst mulig. Hvis batteriet stadig blir utsatt for høy varme, kan dette gjøre levetiden kortere. Varmen kan komme av at laptopen har dårlig kjøling, eller at den blir brukt lenge av gangen. At batteriet ofte lades helt ut, vil også være en belastning som forkorter levetiden. Derfor kan det være lurt å koble til laderen allerede når batteriet har igjen mellom 20 og 30 % strøm de gangene det er mulig.

Er det enkelt å skifte batteri

På de fleste laptoper er det en enkel sak å skifte batteri. Batterier kan du enkelt bestille på nett. Batteriexperten er Sveriges største leverandør av batterier på nett og de har et rikt utvalg av batterier til ulike laptoper. På hjemmesiden deres kan du lese mer og helt sikkert finne akkurat det batteriet laptopen din trenger for å bli så god som ny.

spacer