Spennende blogger du bør følge

Uansett hvilke interesser du har, vil det helt sikkert være noen bloggere på nett som du synes det er spennende å følge. Enten det gjelder sport, musikk eller spill på nettet, kan du finne mange gode tips og råd. Kanskje er det også ekstra spennende å følge med på hva mennesker engasjerer seg i innenfor et område som interesserer deg, eller at de tar opp temaer som du liker å følge med på. Nedenfor finner du noen gode bloggtips innenfor forskjellige kategorier.

Aksel Lund Svindal – sport

PHOTOMDP / Shutterstock.com

PHOTOMDP / Shutterstock.com

Aksel Lund Svindal er på en måte på beina igjen etter at han falt stygt i Kitzbühel den første uken i februar. Fallet hans får blant annet konsekvenser for sikkerhetsrutinene i bakken, som er kjent for å ha forårsaket flere ulykker de siste årene. Med oppdateringer fra sykesengen i alle landets medier, har Aksel nå også kommet med sitt første innlegg på bloggen sin etter ulykken. Etter å ha hatt en helt utrolig sesong i bakken, var nok fallet stort fra toppen til sykesengen. I blogginnlegget beskriver han hvordan det føles å falle i utforbakken, hva det gjør med deg som idrettsutøver, hvordan det er å være i rehabilitering, og hvor stor pris han setter på alle rundt seg når ting blir tøffe. Her finner du Aksel Lund Svindals blogg. Det blir spennende å følge Aksel videre på hans vei tilbake til toppformen.

PokerStars – poker

pokerstars_logo

PokerStars har en engelsk blogg som kan være spennende å følge med på dersom du er interessert i alt som har med pokerturneringer og spill på nettet å gjøre. Den norske versjonen kommer nok forhåpentligvis senere, men selv om siden er på engelsk, er det mange gode nyheter som kan være interessante for deg som er engasjert i pokerspill og andre spillsjangere. Her finner du for eksempel oppdatert og daglig informasjon om European Poker Tour, nyheter om større happenings innenfor spillverdenen, større gevinster som har blitt vunnet, og mye mer. PokerStars.com har også selvfølgelig en norsk nettside du kan klikke deg inn på, men bloggen må du altså foreløpig følge på engelsk.

Øyvind Holen – musikk

Hvis du har musikksjangeren som den store interessen, kan Øyvind Holens blogg være spennende å følge. Øyvind er til daglig journalist i Dagsavisen, og skriver musikkbloggen på si. Nå er det riktignok hiphop og R&B som er Øyvinds store interesse, så dersom det er klassisk musikk du er mest engasjert i, bør du kanskje lete videre. Et tips kan være å se på listen til No Deal Music, som har en oversikt over musikkbloggere innenfor en rekke ulike sjangere. Men tilbake til Øyvinds blogg. Øyvind har faktisk også utgitt en rekke bøker innen den musikksjangeren han elsker, og bruker Oslo som utgangspunkt i forfatterkarrieren. På bloggen hans finner du også lenker til bøkene han har skrevet, og en mengde andre spennende artikler og innlegg. Denne unge karen har utrettet mye tidlig, og det blir spennende å følge med på hva han kommer med fremover.

Moteblogger – et lite utvalg

fashion

Om det er mote som er mest engasjerende å lese om for deg, er det vanskelig å velge noen av de beste motebloggerne, for det finnes så mange av dem. Alle kjenner vi fotballfrue, Anette Haga og Jenny Skavlan, men om du vil vite mer om hva som rører seg ute i den store verden på motefronten, kan du kanskje synes det er spennende å finne internasjonale bloggere med en litt ny vri. Besøk Stylistas oversikt over spennende motebloggere fra hele verden for å få noen nye tips.

spacer