Sunn mat og gode livsstilsblogger

Uttrykket «sana, in corpore sano» er et latinsk begrep som betyr et sunt sinn i en sunn kropp. Det er mye fokus på livsstil blant bloggere. Det å være blogger i seg selv har også blitt noe av en livsstil. Bloggere har et konkret tema de skriver om, og mange skriver om sunn mat og andre elementer rundt en sunn livsstil.

Mange bloggere tyr til oppskrifter som er sunne, mens andre skriver også om å kombinere mat og trening. Mange blogger fokuserer på å kutte ned på for eksempel rødt kjøtt, og heller fylle på med grønnsaker, hvitt kjøtt og fisk, samt gjerne å spise litt mindre kjøtt totalt sett.

Blogger er for det meste basert på personlig erfaring, noe som betyr at de kan være høyst subjektive, mens andre velger å utforske, og samtidig vise til det siste og nyeste innen vitenskapen når det kommer til kosthold, trening og generelt det som de ser på som en god livsstil. Blogger om sunn mat kan gi mye god inspirasjon til å lage dette selv, for eksempel på lindastuhaug.blogg.no finner man mange flotte oppskrifter for sunne og gode retter. Her er det bare å komme i gang med mormors sunne oppskrifter.

spacer