Trenings- og fitnessblogger

Det er et vell av spennende blogger der ute om trening og fitness. Det er spennende å kunne lese om reisene utøverne som skriver har vært igjennom, og fortsatt holder på. Det levendegjør reisen, som kanskje går fra å ikke kunne noe om trening, til å dukke dypt ned i denne verdenen. Blogger holder gjerne på over lang tid, og man kan følge med på, og se utviklingen til utøveren.

Treningsfrue.no er en slik blogg. Det har mer enn bare en start, en midtdel og en avslutting. Det å skrive en slik blogg kan virke motiverende til å øke, og holde ved like vanen ved trening. Man får et publikum som man er ansvarlige ovenfor. Det er også noe med det å kunne profilere seg selv, og støte på likesinnede. Man kan samtidig få gode tips til det man driver med, samt publikummet kan hjelpe deg med å holde inspirasjonen oppe.

Det finnes mange blogger der ute man kan ta en titt på, og søke inspirasjon igjennom. Det å vite at man er på en reise parallelt med andre som jobber mot målene sine, kan hjelpe til på motivasjonen, spesielt når det frister mest å ligge hjemme i sengen sin.

spacer