Markedsfør din organisasjon med profileringsartikler

Produkter med organisasjonens logo kan brukes som «give aways» i ulike sammenhenger. Det kan være en god måte å gjøre organisasjonen kjent. Det kan også brukes som et miljøskapende tiltak på arbeidsplassen.

Profileringsartikler av høy kvalitet

Tidligere ble det produsert profileringsartikler uten så mye mening. De så ikke nødvendigvis fine ut og ofte var logoen viktigere enn selve gaven som ble gitt. Slik er det ikke lenger. Nå produseres profileringsartikler av høy kvalitet og man tenker i større grad på mottaker enn før.

Gjør organisasjonen kjent for flere

Flere velger å markedsføre organisasjonen sin på messer og stands. Da kan profileringsbedrifter som penner, sjokolader og lignende med organisasjonens logo være fine «give aways». Sørg for å lage profileringsartikler som fører til at mottaker får lyst til å vite mer om dere, for eksempel ved å legge inn URLen for organisasjonens nettsted på produktet.

Gi gaver som blir satt pris på

Å gi gaver med organisasjonens logo kan være til stor glede for de ansatte på arbeidsplassen. Det går også an å gjøre dette på en gjennomtenkt måte. Kanskje drikker alle te eller kaffe av kopper med logoen på? Eller er det paraplyer til låns i gangen i tilfelle regn? Det kan være mye man kan gjøre med profileringsartikler – bruk kreativiteten!

Sjekk tilbudet online hos Axon.

spacer