Norges mest populære bloggere

Det er mange som leser blogger fast hver dag. Det gjelder uansett hvilken sjanger som bloggen befinner seg i, men enkelt bloggtyper er mer populære enn andre. På alle topplistene over blogger finner vi for eksempel matbloggere, livsstilsbloggere og komediebloggere.

Matblogger har vært populært i mange år. De aller fleste som leser matblogger ønsker inspirasjon til et mer variert kosthold og gode oppskrifter på spennende retter. Matblogger har blitt den nye kokeboken, og oppskriftene finnes ved ett enkelt søk. Den aller største matbloggen nå er Trines matblogg. Det er bloggen til en tidligere advokat som deler sine aller beste oppskrifter på middagsmat, bakst og søte saker. Hun deler også ukemenyer som man kan skrive ut og ta storhandelen på butikken etter. Andre populære matbloggere er Det søte liv som er best på kakeoppskrifter og annet søtt, og Fitfocuse som blogger om sunne matoppskrifter.

Livsstilsbloggere finnes det svært mange av. Denne kategorien består av rosabloggere, motebloggere og sminkebloggere, og alle disse bloggene får svært mange besøkere hver dag. De aller største for øyeblikket er Sophieelise, Caroline Berg Eriksen og Anna Rasmussen. Disse tre skriver om blant annet hverdagen sin, mote, familie og skjønnhet.

Det har blitt flere og flere av de morsomme bloggene, som man kan kategorisere som komedieblogger. Da er den absolutt største Komikerfrue. Hun skriver om temaer som ligner livsstilsbloggerne, men hun uttrykker seg på en livlig og litt frekk måte. Andre humorbloggere er for eksempel Rene Kleveland og Pappahjerte.

spacer