Gode blogger for deg som liker film

På det store internettet finnes det et opphav av blogger som retter seg mot alle tenkelige interesser. Det gjelder også for deg som er interessert i film. Det er blogger som anmelder filmer, som skriver nyheter om kommende filmer, og som prater om eller med skuespillere, regissører og produsenter. Her er noen tips til gode blogger for deg som liker film:

Montages.no: Det er kanskje mer en filmnettside enn en tradisjonell blogg, men du kan finne en rekke meningsartikler, omtaler og tips om filmer på nettsiden. Du kan også laste ned spennende podcaster hvor man prater løst og fast om film og diskuterer sjangre eller bestemte filmer.

NRK P3 Filmpolitiet: Dette er NRKs kanal for å anmelde filmer og gi gode tips til leserne om hvilke filmer som er verdt å se på kino. Filmanmeldelsene er skrevet på en personlig, «bloggaktig» måte, og de inviterer alltid leserne til å kommentere og involvere seg i samtalen. Dette gjør Filmpolitiet til en god blogg eller nettside å følge for alle som er interessert i film, og spesielt nye filmer.

The Movie Blog: Dette er den ultimate engelskspråklige bloggen om filmer. Den ble startet opp allerede i 2003, og er nå en svært populær blogg med mange tusen faste lesere daglig. De skriver ikke nøytrale nyhetssaker, men meningsartikler og personlige tanker rundt filmer og filmnyheter. De kaller seg selv for selv-deklarerte eksperter.

spacer