Skap et bekvemt hjemmekontor for bloggingen

Et stort og økende antall mennesker velger å skape en inntekt via blogging. Det finnes mange eksempler på de som har klart dette med stor suksess. Bare navnet Sophie Elise fra TV-serien Bloggerne gir assosiasjoner til blogging og en luksuriøs livsstil som resultat. Derfor er det ikke så rart at mange vil følge etter.

Så, du har altså bestemt deg for å prøve lykken, og motivasjonen er overveldende. Forskning fra USA viste at ca 91 % av de som jobbet hjemmefra følte seg mer produktiv enn de som jobber på kontor.

Etter at motivasjonen er på plass, må du skaffe deg det riktige utstyret for å komme i gang. Finn det du trenger og skap en liten oase av et hjemmekontor. Selv om det kan virke fristende å gi blaffen i å ta den dusjen, børste håret, og heller slenge seg ned foran pc-en i pysjamasen, så kan det være smart å opprettholde disse rutinene. Start arbeidsdagen frisk og presentabel, selv om kanskje ingen kommer til å se deg. Det setter standarden for både disiplin og humør. Av samme grunn som at det er greit å reie opp senga di, selv om ingen ser den i løpet av dagen.

spacer