De største spillbloggerne nå

Det finnes mange store spillblogger i verden i dag som følges av spillinteresserte over hele verden. Det er ikke så mange, store norske spillblogger, men det er til gjengjeld mange internasjonale blogger som anmelder spill, gir spilletips og skriver om sine spillstrategier. Her er de beste og største akkurat nå:

Kotaku: Dette er den nettsiden som alle spillinteresserte titter innom med jevne mellomrom. Det er en blogg som skriver om nyheter og publiserer meningsartikler om spill og slike ting som spillere vil høre om. Den er både underholdende og informerende, og det som startet som en enkelt blogg har blitt til en stor og anerkjent spillnettside.

IGN: IGN er kanskje en av de største nettsidene om spilling på internett. Den har til og med en norsk nettside hvor man kan lese nyheter, anmeldelser og om spillfunksjoner til alle mulige spill. Her har man muligheten til å kommentere på sakene og melde seg inn i ulike diskusjoner om spill, noe som gjør nettsiden til en interaktiv side. Det kan diskuteres om dette er en blogg, men det er mange meningsartikler på siden som vitner om en blogglignende strategi.

GiantBomb og ShackNews: De to nettsidene kommer på delt tredjeplass. De er begge blogger med svært mye innhold, blant annet nyheter, wiki, anmeldelser, videoer og podcaster. De har også svært gode muligheter for å kommunisere med andre spillere, blant annet gjennom forum og kommentarer.

spacer