De største bloggene innen spill på nettet

Er man glad i spill, bør man være glad i nyheter om spill. Playstation 4 solgte en million konsoller den første dagen den ble lagt ut i hyllene.

Hvordan vet man det? Jo, fra spillbloggene. De aller største av disse har daglig kontakt med flere av de største produsentene av spill og konsoller, så man kan være sikker på at man alltid har de ferskeste nyhetene foran seg. ShackNews og VG247 er blant de aller største der ute med utallige skribenter som pøser på med nyheter fra fjernt og nært, samt diskusjoner og forum for nybegynnere. Følger man med på disse bloggene, kan man også få rabattkuponger på forskjellige spillsider, samt avslag på konsoller og andre spillrelaterte ting.

Alt for å beholde leserne! Den mest populære spillbloggen der ute må nok bli Kotaku. Siden med det japanskklingende navnet blir besøkt av millioner av mennesker daglig og har skapt seg et utrolig godt rykte. De er alltid først når hemmeligheter skal ut i det åpne og har ofte interessante artikler med bilder fra forskjellige fabrikker og kontorer der spillenes verden aldri sover. Om du vil få med deg alt som skjer og vite nøyaktig når ditt neste favorittspill kommer ut, er det her du bør skrive deg opp og få nyheter tilsendt på epost.

spacer