De største websidene med spill på nettet

Vi lever i en verden av underholdning. Det er en morsom tid å være i live på – nettet er proppfullt av festlige ting vi kan legge ned tiden vår på. Spørsmålet er hva du ønsker å gjøre. Millioner av mennesker sperret øynene opp når de fant ut at man kan kunne spille spill på internett uten å laste ned noe som helst. Selv de mest fargeløse, kjedelige jobbene ble straks fylt av latter og moro.

123Spill.no var en favoritt blant ungdommene i Norge, mens Miniclip.com tok over resten av verden. Tusenvis av spill ble produsert og lagt opp. Snart ble det faktisk så mange av dem at det ble umulig å finne frem til sine favoritter. Dermed begynte nettstedene å sortere spill etter kategorier og vanskelighetsgrad. King.com var de første som begynte å tjene penger på spillene sine, med over ett tusen eventyrfulle spill med klare mål. De er i dag verdens største spilleportal og gir ut nye spill nesten daglig. Her kan man dog tape en god del penger om man blir hekta, så det er best å være forsiktig. Det kjipe med alle disse spillene er at man ikke får muligheten til å faktisk vinne noe. Her bruker man timer etter timer på noe man syns er gøy, men man får aldri noe tilbake. Altså blir hele sulamitten egentlig kun bortkastet tid.

Du kunne heller prøvd lykken på noen spilleautomater eller på poker – det er også spill, men der kan du ihvertfall vinne noe, slik at du ikke bruker tiden og pengene dine forgjeves. Det finnes noen få andre muligheter, for eksempel ved å besøke NorgesAutomaten.com – de er nok blant de første til å tilby spill som man faktisk kan vinne på. De har en lang liste med morsomme spill i alle farger og varianter, men her kan du stikke av med noen tusenlapper i lomma om du har hellet med deg og ferdighetene på plass. I tillegg er nettstedet skapt av nordmenn, alt står på norsk og du får fantastisk norsk kundeservice med på kjøpet, i tilfelle du vil ha noen å prate med mens du spiller.

spacer