Skap din egne sportsblogg

Har du vurdert mulighetene du har til å tjene penger på nett? Det er ikke så vanskelig som det høres ut som, så lenge du er villig til å investere litt tid og krefter i utviklingen. Er du sportsinteressert kan du sette i gang en sportsblogg – slike blogger er alltid etterspurt av affiliates. Hva bør man tenke på når man starter en blogg?

Innholdet er selvsagt den sentrale delen av hele opplegget, og det er her du må tenke deg godt om. Vil du fokusere på fotball og legge opp analyser og tips samt nyheter rundt sporten, eller få med deg flere ulike sporttyper? Det er kanskje lettere å konsentrere seg om kun fotball, men får du skrevet litt om basketball og ishockey vil du tiltrekke en langt større mengde lesere. Når du har bestemt deg angående innholdet og stilen på hjemmesiden, er det på tide å tenke på hvordan du skal tjene penger.

Mange nettsteder tilbyr bloggere partnerskap gjennom et såkalt affiliate-program, der du sender dem kunder i bytte mot at de deler inntektene med deg. Får du ti-tolv spillere til å registrere seg på for eksempel Betsafe gjennom din sportblogg, vil du få regelmessige betalinger rett inn på kontoen fra den store spillportalen. Betsafe er en av Norges største tippesider, så dine lesere vil kunne føle seg trygge når de trykker på lenken – dette er utrolig viktig når du velger partner.

Når alt er klart og spillsiden har skrevet kontrakt med deg, er det bare kundene som mangler. Fyll sportbloggen din med så mye innhold du kan, og hold den oppdatert til enhver tid. Tilby leserne dine bonuser for registrering gjennom bloggen, og du vil kunne tjene gode penger. Sportblogger på norsk er det særlig stort behov for. Sett i gang i dag, og nyt fruktene av arbeidet du har lagt ned på din blogg i løpet av relativt kort tid.

spacer