Skjønnhetsblogger

Skjønnhet og velvære er veldig viktig for mange. Når man føler seg vel, blir man også mer selvsikker, og det kan gjøre underverker i hverdagen. Mange leser skjønnhetsblader, men skjønnhetsblogger er også fint lesestoff dersom man vil holde seg oppdatert om skjønnhetstips og skjønnhetsprodukter.

Beauty Fuzz er en norsk skjønnhetsblogg som eies av Malin, som tidligere eide bloggen Malin – Makeup & Hair, en blogg som ble kåret til Årets skjønnhetsblogg i 2011. På Beauty Fuzz finner leserne mange gode tips og interessante innlegg.

HildeChristina.com er Norges største blogg innen hudpleie og makeup. Hilde Christine er utdannet hudpleier, og gir mange gode tips til leserne. Sminkebloggen.no handler først og fremst om sminke, men leserne får også mange gode tips om skjønnhetspleie generelt. Swiss Clinics blogg er en skjønnhetsblogg der man kan få tips om alt innen hårpleie, hudpleie, kosthold og dietter.

Skjønnhetsblogger på nettet er et rimelig alternativ til skjønnhetsmagasiner som hoper seg opp i stabler. De færreste har råd til å kjøpe massevis av magasiner hver måned, men på nettet kan man lese hundrevis av blogger helt gratis, og få mange av de samme rådene som i magasinene. Noen av bloggerne blir sponset av kosmetikkselskaper, men magasinene blir jo også sponset gjennom reklame, så der er det ingen forskjell.

De fleste bloggerne skriver ærlig om produktene, men det finnes selvsagt også bloggere som skriver fint om produktene bare for å få gratis varer. Derfor er det lurt å holde seg til de etablerte bloggerne, der man vet man kan stole på bloggerens ærlighet. Mange bloggere tar også opp denne problemstillingen på bloggen sin, og forklarer leserne hvilken policy de har angående sponsede produkter som de skriver om. Med skjønnhetsblogger på nettet, får man alle de skjønnhetstipsene man trenger både til hverdags og til spesielle anledninger, og tipsene er helt gratis.

spacer